PhoneBucks in Almelo

PhoneBucks: Get connected!

Over PhoneBucks

PhoneBucks valt onder de rubriek webshop in Den Haag.

U wilt dat uw mobiele zaken goed geregeld zijn? Dan bent u bij PhoneBucks aan het juiste adres.

PhoneBucks is een onderdeel van Topkopen, welke opgericht is in 2010. De naam PhoneBucks is in 2012 toegevoegd als handelsnaam. De website is in 2013 gelanceerd.In 2013 is er ook besloten dat PhoneBucks telefoons/smartphones van het merk Cat aan gaat bieden. Er is in mei 2013 besloten dat Catphones een banner gaat plaatsen op de website van PhoneBucks. Vanaf toen is PhoneBucks een authorised reseller van Catphones.

In 2014 is PhoneBucks gestart met WebwinkelKeur. In 2015 is de v2 van Phone Bucks online gekomen en daardoor is PhoneBucks mee gegaan met de tijd.

Op dit moment heeft PhoneBucks nog geen bezoekadres. Hier wordt aan gewerkt. U kunt de artikelen en producten gemakkelijk en snel online bestellen.

PhoneBucks biedt artikelen van diverse merken aan. Hier een overzicht van diverse aangeboden merken: DeWalt, Lenovo, Samsung, Apple en Cat. PhoneBucks biedt naast smartphones ook accessoires aan.

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PhoneBucks uit de rubriek webshop uit Den Haag is gevestigd aan de Hofkampstraat 49 in Almelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0546-842225.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij PhoneBucks zijn o.a. :

Nieuws van PhoneBucks in Almelo

Ben je het ook zat om een lege batterij te hebben in je iPhone 12

Ben je het ook zat om een lege batterij te hebben in je iPhone 12

We bieden nu een draadloze MagSafe oplader aan welke je achterop je telefoon kunt plakken. Geen gedoe met draadjes en een extra batterij die tot wel 1,5 week mee gaat!

Zo lang de voorraad strekt ontvangt u een gratis USB-C headset bij de telefoon.

Zo lang de voorraad strekt ontvangt u een gratis USB-C headset bij de telefoon.

Wereldwijd zijn er 10.000-en tevreden klanten welke de Cat telefoons naar hartenlust kunnen gebruiken tijdens hun werkzaamheden, ontspanning of tijdens outdoor sports.