Prm op Locatie in Rijswijk

Massage Brengt Lichaam En Geest In Balans!!!

Over Prm op Locatie

Prm op Locatie valt onder de rubriek massage in Den Haag.

Paul-Reza is de drijvende kracht achter PRM op locatie.

In 2014 heb ik een definitieve beslissing gemaakt door het volgen van de sportmassage opleiding bij de LOI,die ik succesvol heb afgerond met een diploma van het NGS. Tijdens mijn sportmassage opleiding werd mijn passie voor de lichaamsverbetering, bestrijding vermoeidheid en spanning etc. door massage als maar groter. Sportmassage is niet alleen voor de sporters maar ook voor iedereen met spierklachten,spierspanning en hoofdpijn een oplossing. Ik ben iemand die het prettig vind om op correcte wijze en met passie het lichaam een massage te geven, waardoor lichaamsklachten en opgehoopte spanning en stress verdwijnen. Om mijn competentie op peil te houden blijf ik mij kwalitatief bijscholen op dit vakgebied.

Als sportmasseur is een van mijn sterkste kanten het behandelen van lichaamsklachten en spierknopen. Ik kan het niet genoeg benadrukken de positieve effecten die massage heeft op lichaam en geest. We leven in een prestatie en stressmaatschappij waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt. Het is daarom belangrijk dat je een moment hebt om jezelf te verwennen met een massage van mij, een professionele masseur! Met mijn massagetechnieken en vakkennis kan ik de specifieke klachten behandelen met goed resultaat. Ook kunt u bij mij tot rust komen met diverse ontspanningsmassages, waaronder balinese massage.

Massage heeft een positief effect op zowel lichaam als geest. Tijdens massage wordt het parasympathetische zenuwstelsel geactiveerd, dat betekent dat je lichaam en geest tot rust komt en tijd heeft om te herstellen. Bijvoorbeeld tijdens het slapen of als je rustig op de bank zit. Het lichaam komt tot rust en het stimuleert de spijsverteringsorganen, verlaagt de bloedsuikerspiegel, en remt de hartslag en ademhaling. Door de activatie van de parasympatische zenuwstelsel wordt er minder cortisol(stresshormoon) afgeven aan het lichaam.

De effecten van massage zijn:

Vermindering van stress en spanning.

Stimuleren van de stofwisseling.

Pijnvermindering.

Betere slaap en een sterker immuunsysteem

Ontspanning, tijd voor jezelf.

Paul Reza massage biedt de volgende massagebehandelingen aan:

- Balinese massage

- Ontspanningsmassage

- Sportmassage

- Stoelmassage

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Prm op Locatie uit de rubriek massage uit Den Haag is gevestigd aan de Siergaarde 163 in Rijswijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23701316.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Prm op Locatie zijn o.a. :