Refresh Your Vintage in Den Haag

Meubelstoffeerderij en meubelatelier

Over Refresh Your Vintage

Refresh Your Vintage valt onder de rubriek meubels uit Den Haag.

Heeft u een meubel die weer helemaal opgeknapt moet worden? Dan bent u bij Typisch Jacco Refresh Your Vintage helemaal op het juiste adres want ik heb altijd wel een oplossing voor u!

Mijn naam is Jacoline van der Meer, Typisch Jacco, opgeleid als meubelstoffeerder. Ik blaas geleefde, geliefde, authentieke, unieke meubels weer nieuw leven in. TypischJacco staat voor vindingrijkheid, creativiteit, handmatigheid, sfeer en recycling van het bestaande. Wat hiermee bedoelt wordt is dat eigenlijk alles al bestaat, maar dat het vaak anders kan.

Er wordt niet alleen gekeken naar de meubels maar ook naar de omgeving waar het in staat. Hoe kunnen meubels in verschillende stijlen elkaar versterken? En hoe vormen ze een mooi geheel. Dat kan ik allemaal voor u regelen.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Ook kunt u daar veel voorbeelden zien. Voor verdere vragen kan er altijd even contact met mij worden opgenomen


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Refresh Your Vintage uit de rubriek meubels uit Den Haag is gevestigd aan de Zeezwaluwstraat 4.02 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26268991.

Diensten en producten voor meubels

Trefwoorden die horen bij Refresh Your Vintage zijn o.a. :