Rob Molenaar TACOYO trainingen in Den Haag in Rotterdam

Plezier in Trainen her(vinden) waarbij jouw conditie op natuurlijke en organische manier wordt aangezet en versterkt!!!

Over Rob Molenaar TACOYO trainingen in Den Haag

Rob Molenaar TACOYO trainingen in Den Haag valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Den Haag.

TACOYO is een trainingsbeleving waarbij jij, de beweger, wakker wordt, de intensiteit zich aanpast aan jouw conditie. Trainen op je eigen niveau. Je leert je ontspannen en ‘ontspannen inspannen’ door ademhalingstechnieken en intervaltraining op heerlijke muziek met als doel plezier in bewegen.

TACOYO in Den Haag(woe) en Delft(di, do, za) dinsdag 19.45 uur van Alkemadestraat 2 donderdag 20.00 uur van Tienhovenstraat 1 zaterdag 10 uur Frederik van Eedenlaan 12 TACOYO in Den Haag woensdag 20.15 uur Bentinckstraat 1

TACOYO is werken aan gezondheid en vitaliteit. Ervaringen van cursisten toont mij dat het effect van een training van 5 kwartier 3 dagen voortduurt. TACOYO is een training waarbij je conditie versterkt en doorwerkt in verschillende omstandigheden. Door middel van staan, zitten, liggen word je bewust dat de beste beweging/houding, vaak de volgende is.

TACOYO:

- Met TACOYO wordt de aanwezige beweger in je wakker.

- Met TACOYO wordt je lichaam aangezet: in- en ontspannen, in- en uit ademen.

- Met TACOYO verken je, ontwaakt en versterkt jouw conditie moeiteloos

- Door middel van totaalbewegingen worden alle spieren te samen met hart en longen actief. - Aangetoond is dat dit de beste conditie, vetverbranding en stressreductie geeft.

- Met TACOYO fit en ontspannen door middel van een intervaltraining. - Bewegen en trainen in golven, met micro-pauzes op heerlijke muziek.

- Met TACOYO reduceert stress en voorkomt obesitas, - TACOYO leert je bewust inspannen, na inspanning is het makkelijker ontspannen.

Bij TACOYO gaat het om de moeiteloze prestatie en (her)vinden van plezier in bewegen en lichamelijkheid, waarbij de beweging in jou wakker wordt en zich aanpast aan de op dat moment aanwezige conditie. TACOYO ontwikkelt zich voortdurend door open te zijn voor ontwikkelingen op het gebied van gezondheid. TACOYO is eclectisch, neemt het beste van wat aanwezig is op trainingsgebied.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rob Molenaar TACOYO trainingen in Den Haag uit de rubriek gezondheidscentrum uit Den Haag is gevestigd aan de Cornelis Outshoornstraat 36 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 010 2205598.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Rob Molenaar TACOYO trainingen in Den Haag zijn o.a. :