Rose Mary Sport Treatment in Den Haag

Rose Mary Sport Treatment | Embrace and love you, it's the most amazing thing you will ever own.

Over Rose Mary Sport Treatment

Rose Mary Sport Treatment valt onder de rubriek massage in Den Haag.

Rose Mary Augustin is de drijvende kracht achter Rose Mary Sport Treatment.

Rose Mary weet als ex-topatleet precies wat je als sporter nodig hebt om tot optimale prestaties te komen. Niet alleen voor en na de wedstrijd hebben sporters baat bij sportmassages. Juist ook tijdens de periodes van rust. Want ook dan moet de spieren gestimuleerd worden en ontspannen. Je spieren ontspannen door een massage. en daardoor is de doorbloeding beter en worden de afvalstoffen makkelijk afgevoerd. Het werkt ook preventief om blessures te voorkomen en zo herstellen blessures ook sneller. Gezonde spieren zorgen voor betere prestaties. Dit kan Rose Mary uit eigen ervaring zeggen.

Rose Mary zou graag mensen behandelen met klachten, om deze te verminderen en hen te helpen ontspannen. Ze wil graag weten hoe haar massages ervaren worden. Door open en eerlijke communicatie is dit alleen mogelijk. Rose Mary heeft oprecht interesse in mensen en wil haar klanten helpen en vraagt daarom altijd door. Om te weten of haar behandeling goed werkt , belt zij haar klanten na. Persoonlijk en Prettig!!

Voor meer informatie en mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rose Mary Sport Treatment uit de rubriek massage uit Den Haag is gevestigd aan de Laan van wateringseveld 946 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38759400.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Rose Mary Sport Treatment zijn o.a. :