Ruimte voor Rituelen in Den Haag

Ruimte voor rituelen is gevestigd in Den Haag.

Over Ruimte voor Rituelen

Ruimte voor Rituelen valt onder de rubriek coaching in Den Haag.

Mijn naam is Marion Kuipéri, ik ben werkzaam als ritueelbegeleider en stembevrijder.

Begint er een nieuwe fase in je leven en wil je die in alle vrijheid vormgeven? Je ervaringen uit het verleden beïnvloeden je toekomst.

Ik ondersteun je met een voor jou passend persoonlijk ritueel, waarin zang en muziek een rol kunnen spelen. Je markeert zo'n overgangsfase door het in een bijzonder moment bewust te beleven. Zo’n moment noem ik een ritueel. Wanneer je de overgangsfasen in je leven op een voor jou zinvolle wijze markeert kun je 'schoon' en vervuld een volgende fase ingaan.

Bij de rituelen die ik organiseer, maak ik regelmatig gebruik van het lopen van een labyrint. Daarnaast verzorg ik toespraken voor tal van situaties, zoals: - viering - afscheid - huwelijk

Ik geloof dat ieder mens een onsterfelijk stuk in zich draagt, dat ik het wezen noem. Dit wezen laat de kern zien van wie de ander is. Op momenten die voor ons van wezenlijk belang zijn kan de buitenkant van wie we zijn wegvallen en gaat het alleen nog om de essentie. De kern van ons leven komt als het ware bloot te liggen en (hoe pijnlijk het in sommige situaties ook is), we voelen dat het leven hierom gaat. Aan het bewust en goed beleven van deze momenten wil ik graag een bijdrage leveren.

Wilt u meer informatie? Bezoek de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30844424.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ruimte voor Rituelen zijn o.a. :