Salacia in Delft

ACUPUNCTUUR IN DELFT - Voor het verlichten van jouw klachten

Over Salacia

Salacia valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Den Haag.

Als acupuncturist help ik jou bij het verlichten van diverse klachten.

De bekendste toepassing van acupunctuur is pijnverlichting. Hier zijn ook al vele wetenschappelijke onderzoeken naar gedaan. Acupunctuur kan ook bij diverse andere klachten verlichting brengen.

Pijn kan chronisch en acuut zijn. Acupunctuur kan hierbij verlichting bieden d.m.v. dunne naaldjes wordt de doorstroming van Qi door meridianen verbetert. Het doel van acupunctuur is om de balans tussen Yin en Yang te herstellen. Wanneer er disbalans in je lichaam ontstaat, kunnen er allerlei gezondheidsklachten de kop op steken.

In mijn praktijk maak ik vooral gebruik van acupunctuur, massage en beweging (in de vorm van meridiaanstrekkingen en Yinyoga).

Op 17 EN 18 JUNI 2023 organiseer ik weer een Relax-weekend. Heb jij ook zoveel zin in een weekend waarin je kan opladen én ontspannen? Ga dan met ons mee opladen en ontspannen. In een klooster in Werkhoven organiseren wij (Sandra en Laura) een heerlijk relaxweekend. De opbouw van het weekend is gebaseerd op de leer van de 5-Elementen: Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal. Aan het einde van het weekend heb je dan een volledige (innerlijke) reis gemaakt langs al deze elementen. Wij hebben er zin in!

Gezondheid is jouw grootste geschenk. Je bent het waard!

Afspraak maken? Klik hier rechts door naar mijn website of e-mail. Bellen kan natuurlijk ook.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Salacia uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Den Haag is gevestigd aan de Omanstraat 58 in Delft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24822814.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Salacia zijn o.a. :