SANDRA4TAROT in Leidschendam

Consult tarot kaartleggen, uitleg van dromen, energy healing.

Over SANDRA4TAROT

SANDRA4TAROT valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Den Haag.

SANDRA4TAROT biedt consulten aan om meer inzicht te krijgen over de situatie waar je in zit. Ik ben gevestigd in Leidschendam, maar ik werk voornamelijk via Skype, Whatsapp of telefonisch.

Wil jij ook meer weten over je eigen situatie bijvoorbeeld in je werk, relaties of andere zaken? Neem dan eens contact met mij op.

Ik ben Sandra en ik leg de kaarten voor je. In mijn leven heb ik altijd veel gereisd met mijn rugzak en helemaal alleen. Ik had alleen mijn innerlijke kompas en ik had ook echt het gevoel dat ik geleid werd. Er is zeker meer tussen hemel en aarde. Tijdens Corona heb ik de cursus Tarot kaarten leggen gevolgd. Avond naar avond heb ik andere mensen geholpen, uiteenlopende verhalen gehoord en boodschappen doorgegeven. Daar heb ik de basis gelegd voor wat ik nu doe. De mens heeft een vrije wil, dus wat je ermee doet is aan jou.

Een kort consult of een specifieke vraag kost 35,- euro. Een lang consult en een specifieke vraag kost 60,- euro.

Na het consult geef ik op verzoek ook een energetische healing van een paar minuten. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen. Ook beantwoord ik aan het eind van het consult uitleg van eventuele (terugkerende) dromen.

Is je interesse gewekt of heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in via mijn website of mail/bel me even.

Ik sta regelmatig op Spirituele beurzen.

Agenda: 14 en 15 januari 2023 vind je mij in het Goffert Stadion te Nijmegen. 28 en 29 januari 2023 sta ik in de broodfabriek te Rijswijk.

Zie ik jullie daar?

Liefs Sandra


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

SANDRA4TAROT uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Den Haag is gevestigd aan de Prins Frederiklaan 372 in Leidschendam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43779741.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij SANDRA4TAROT zijn o.a. :