Sanizorg in Den Haag

Sani zorg douche

Over Sanizorg

Sanizorg valt onder de rubriek zorg en welzijn uit Den Haag.

Bent u opzoek naar een douchecabine die u tijdelijk in de kamer kan zetten? Dan hoeft u niet langer te zoeken want dan bent u bij Sanizorg aan het juiste adres.

De eigenaar van Sanizorg is Paul van Ree, in 2011 heeft hij www.huureendouche.com opgericht voor het verhuren van mobiele douchecabines die voor u wordt geïnstalleerd in de tijd dat uw eigen douche word verbouwd. Toen Paul regelmatig de vraag kreeg of de cabines ook te koop waren is het idee van verkoopbare douchecabines ontstaan.

Paul heeft meer dan 20 jaar ervaring in de installatiebranche hierdoor kan hij het juiste advies geven wanneer u van plan bent een mobiele douche te laten plaatsen. Ik installeer de douches zonder hak- en breekwerk, bijvoorbeeld in een bijkeuken, woonkamer, serre of garage.

Heeft u nog vragen over onze diensten of producten? Of wilt u meer te weten komen over ons? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sanizorg uit de rubriek zorg en welzijn uit Den Haag is gevestigd aan de Weststraat 52 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41438722.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij Sanizorg zijn o.a. :