Serendipity Coaching & Training in Den Haag

Serendipity Coaching & Training richt zich op persoonlijk energiemanagement en ondersteunt mensen in het verkrijgen van balans in hun leven.

Over Serendipity Coaching & Training

Serendipity Coaching & Training valt onder de rubriek coaching in Den Haag.

Is onderstaande herkenbaar voor je? - Je merkt dat je steeds minder energie overhoudt na een dag werken - Je voelt je snel futloos of uitgeput - Je vindt het lastig om je te focussen en concentreren - Je hebt soms het gevoel dat emoties van anderen bij jou blijven hangen - Je bent snel moe - Je wilt graag meer leuke dingen ondernemen maar mist de energie - Je loopt vast maar weet niet goed waar dit door komt. - Je bent (hoog)gevoelig en je merkt dat je daardoor moeite hebt je energie te bewaken. Je voelt je als een spons die alles opzuigt.

Het kan ook zijn dat je een zware periode achter de rug hebt waardoor je langdurig thuis hebt gezeten en je wilt graag weer aan het werk door je energie weer te optimaliseren.

Dit alles kan een teveel aan stress opleveren wat weer kan leiden tot fysieke klachten zoals chronische vermoeidheid, hoofdpijn of gebrek aan slaap.

Het is dus van belang dat je een gezonde balans vindt in de zaken die belangrijk zijn in je leven. Die balans kun je krijgen door energiemanagement. Energiemanagement gaat over hoe jij je energie inzet. Maar ook over grenzen aangeven, zelfvertrouwen, eigenwaarde, intuïtieve ontwikkeling en leren te gaan staan voor jezelf en wat voor jou belangrijk is.

Bij iemand die hooggevoelig is komen prikkels twee keer zo sterk binnen dan bij iemand die dit niet is. Soms is het lastig om hier goed mee om te gaan wat tot overbelasting kan leiden met alle gevolgen van dien. Je kunt bij mij terecht om te leren wat Hooggevoeligheid nu precies is en hoe je deze kwaliteit als een kracht kan gaan zien en inzetten.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de website van Serendipity Coaching & Training.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Serendipity Coaching & Training uit de rubriek coaching uit Den Haag is gevestigd aan de Zomertalinglaan 26 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-31959393.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Serendipity Coaching & Training zijn o.a. :