Sjekiela maquillage in Den Haag

Make-up, Haarstyliste, Grim en henna.

Over Sjekiela maquillage

Sjekiela maquillage valt onder de rubriek schoonheidssalon in Den Haag.

Sjekiela is een professionele visagiste/haarstylist voor tv, film, fotografie en productie maatschappijen. Voor fashion, beauty en bruidsgelegenheid make-up, dan ben u bij sjekiela bij de juiste adres. Naast visagie en haarstyling verzorgt ze ook grimeerwerk en theater make-up. Hierbij zet Sjekiela de effecten neer waar u om vraagt.

Mede dankzij Sjekiela haar werkervaring heeft ze een flexibele, creatieve, efficiƫnte, oplossing gerichte mentaliteit. Al die eigenschappen maakt wie ze is.

Henna kun je voor diverse gelegenheden laten tekenen Mehndi (Henna) wordt geleverd door een Nederlandse leverancier en is huid- en kindvriendelijk. Daarom is zwarte Henna voor Sjekiela uit den boze en wordt dan ook niet door haar gebruikt. Je kunt Sjekiela voor diverse Mehndi (Henna) gelegenheden inhuren o.a. Bridal Henna, Henna feest, Kinderfeest maar zeker ook voor bedrijf feesten.

Theater Make-up & Grim:

Naturel, ziek, verwondingen, zweetdruppels, blauwe plekken, snij- en schaafwonden nodig? Ook hier heeft Sjekiela geen probleem mee. Onder andere voor TV & Film, Halloween, Carnaval maar ook schminkpartijen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14125433.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Sjekiela maquillage zijn o.a. :