Snelway Rijopleidingen in Den Haag

Snelway Rijopleidingen: Dé snelweg naar uw rijbewijs.

Over Snelway Rijopleidingen

Snelway Rijopleidingen valt onder de rubriek rijschool in Den Haag.

Wil jij graag snel je rijbewijs halen, dan bent u bij snelway aan het juiste adres. Wij bieden u een vrijblijvende proefles, zodat je een goede vergelijking tussen de verschillende rijscholen kunt maken.

Wij zijn drie broers die in 2003 met de rijschool zijn gestart. We begonnen met alleen autorijlessen, maar na verloop van tijd zijn wij gaan uitbreiden met motor, taxi, aanhang- en brommerrijlessen.

Onze prijzen zijn ook relatief laag, doordat wij geen reclame maken. Want wij hebben genoeg reclame aan de mond tot mond reclame. En dat zegt natuurlijk toch wel wat! Dat kan alleen bij een hoge klanttevredenheid.

Ook organiseren wij voor oud-motorleerlingen, motorvrienden en andere geïnteresseerden jaarlijks een gratis motortour. Ieder jaar wordt er een mooie route gekozen. Het is altijd een erg gezellige dag waarbij je het heerlijke gevoel van vrijheid op de motor ervaart en bij kan kletsen met andere motorfanaten. Het is ook mogelijk om een motor bij Snelway te huren!

Voor meer informatie neem is een kijkje op onze website. Wij zien u graag een keer verschijnen op een proefles!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Snelway Rijopleidingen uit de rubriek rijschool uit Den Haag is gevestigd aan de Mulderschade 105 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24682600.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Snelway Rijopleidingen zijn o.a. :