Studio 31 - Bloemen Cadeaus Brocante in Den Haag

Studio 31 - Bloemen Cadeaus Brocante: Mooie kwaliteitsboeketten.

Over Studio 31 - Bloemen Cadeaus Brocante

Studio 31 - Bloemen Cadeaus Brocante valt onder de rubriek bloemist in Den Haag.

De gezichten achter Studio 31 zijn Femke en Corry. In 2010 hebben zij de deuren van deze bloemenstudio geopend voor hun klanten. De mogelijkheden zijn onbeperkt. U kunt kiezen uit diverse (nieuwe) stylen en technieken. De mooiste kwaliteitsboeketten worden naar uw wens gemaakt.

De passie voor kwaliteitsbloemen is enorm. Femke en Corry leven voor bloemen die het leven kleuren, want van mooie boeketten wordt toch iedereen blij!

U kunt langskomen in de winkel om een mooi boeket te laten maken. Daarnaast is het sinds kort ook mogelijk om online te kiezen voor diverse bloemen en accessoires. Studio 31 bezorgd bloemen door het hele land zodat zij niet alleen de klanten in Den Haag blij kunnen maken.

Naast bloemen kunt u dus ook een keuze maken uit diverse accessoires en cadeaus.Door middel van de creatieve werkwijze hopen zij voor ieder budget iets speciaals te kunnen maken.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Studio 31 - Bloemen Cadeaus Brocante? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Studio 31 - Bloemen Cadeaus Brocante uit de rubriek bloemist uit Den Haag is gevestigd aan de Reinkenstraat 31 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-3450219.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Studio 31 - Bloemen Cadeaus Brocante zijn o.a. :