Three Ds Adm.&Adv. in Den Haag

Three Ds Adm.&Adv. gevestigd in Den Haag. Three Ds Adm.&Adv. is een dienstverlening bedrijf op administratieve en financiële gebied.

Over Three Ds Adm.&Adv.

Three Ds Adm.&Adv. valt onder de rubriek administratiekantoor in Den Haag.

Three Ds Adm. Adv. is een dienstverlening bedrijf op administratieve en financieel gebied. Wij bieden onze diensten aan startende bedrijven bij het geheel opzetten van hun administratie. Dat wil zeggen het begeleiden,assisteren en ondersteunen voor hun financiële administratie, het ordenen en het bijhouden van de boekhouding en het invullen van belasting aangiftes,en inhuren voor intermediair.

Ook bieden wij onze dienstverlening aan Particuliere klanten voor hun persoonlijke administratie. Ook voor klanten die aangesloten zijn bij een Thuiszorg en een indicatie hebben of kunnen aanvragen voor het bijhouden van hun administratie.

Al onze diensten bieden wij ook mobiel aan! Dus wij komen naar uw toe!!! Verder spreken wij ook Spaans, Papiamento en Engels.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Three Ds Adm.&Adv. uit de rubriek administratiekantoor uit Den Haag is gevestigd aan de Het Zicht 17 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-7503855.

Diensten en producten voor administratiekantoor

Trefwoorden die horen bij Three Ds Adm.&Adv. zijn o.a. :