Tolk Talks Illustrations in Rijswijk

Tolk Talks: Keith Tolk Illustrations

Over Tolk Talks Illustrations

Tolk Talks Illustrations valt onder de rubriek illustrator uit Den Haag.

De drijvende kracht achter Tolk Talks is Keith Tolk. Lang geleden maakten de Egyptenaren al illustraties om hun verhaal te vertellen. Keith vindt dit inspirerend en is mede daardoor begonnen met het maken van illustraties. Een verhaal vertellen door middel van plaatjes, dat doet Keith het liefst. De illustraties van Keith kan je herkennen aan alle kleuren die hij gebruikt.

Keith maakt digitale illustraties en analoge illustraties. Op de website van Keith kun je vinden wat hij precies maakt. Ook vind je hier een aantal filmpjes gemaakt door Keith.

Wil je ook een handgemaakte illustratie? Dat kan! Samen met Keith kan je, je wensen aangeven en maakt Keith een illustratie van de hoogste kwaliteit.

Voor meer informatie, een overzicht van de gemaakte illustraties en de contactgegevens kan je een kijkje nemen op de website van Tolk Talks.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Jing woensdag 13 februari 2019

5 sterren

“I got Christmas card designed by Keith. He is very professional. The artwork he made are all impressive and creative. I can see the story and feeling behind his work. He is also skilled in illustrations which can be seen from every detail. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Tolk Talks Illustrations uit de rubriek illustrator uit Den Haag is gevestigd aan de Herenstraat 16 in Rijswijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0683390349.

Diensten en producten voor illustrator

Trefwoorden die horen bij Tolk Talks Illustrations zijn o.a. :