Tropicalschaafijs in Den Haag

“De beste in kwaliteit” Betiteld als “De SchaafijsKoning” Actief door heel Nederland

Over Tropicalschaafijs

Tropicalschaafijs valt onder de rubriek ijssalon in Den Haag.

Welkom bij Tropicalschaafijs,

Bekend van radio en tv en gekroond tot SchaafijsKoning van Nederland.

Tropical Schaafijs zorgt voor een tropische frisse invulling! Voor heerlijk schaafijs bent u hier aan het juiste adres, eenmaal schaafijs geproefd zult u geen ander product meer zoeken. Schaafijs is het juiste product met warm weer en op feesten, even lekker afkoelen. Wanneer u bij een feest bent is schaafijs heerlijk om af te koelen en daarna weer verder te feesten. Tropical Schaafijs biedt heerlijke bijzondere smaken. De Tropical Schaafijs bar past bij iedere gelegenheid en maakt uw feest of bijeenkomst compleet. Tropical Schaafijs is erg flexibel en staat open voor alle gelegenheden.

Leuk dat schaafijs, maar wat is het? Schaafijs is een soort ijs dat erg bekend is Zuid-Amerika en Noord-Amerika. Ook in Nederland wordt het schaafijs steeds populairder.

Er wordt een blok ijs op de kar geplaatst, dit ijs word met een metalen ijsschaaf geschaafd. Het ijsschaafsel wordt in de ijsschaaf opgevangen en in een beker geplaatst. Vervolgens kunt u het ijs later overgieten met uw favoriete smaak siroop. Siroopsmaken die vaak in een schaafkar te vinden zijn: kokos, amandeldrank, ananas, cola, tamarinde en passievrucht. In Nederland zijn de smaken aangepast aan de Nederlandse cultuur en smaak. Siroop smaken in Nederland zijn vaak: framboos, appel, aardbei, sinaasappel en kersen.

U kunt ook workshops volgen over ijsschaven. Kijk voor meer informatie op de site of neem gerust contact op. www.tropicalschaafijs.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45880073.

Diensten en producten voor ijssalon

Trefwoorden die horen bij Tropicalschaafijs zijn o.a. :