Veritarôm Aromatherapie in Wassenaar

CENTRUM voor AROMATHERAPIE

Over Veritarôm Aromatherapie

Veritarôm Aromatherapie valt onder de rubriek therapeut in Den Haag.

VERITARÔM IS HET CENTRUM VOOR AROMATHERAPIE IN ZUID-HOLLAND

Je vindt er de volgende diensten:

AROMATHERAPIE WINKEL In onze online Aromatherapie Winkel vind je aromatherapie producten van goede kwaliteit, zoals biologische etherische oliën, natuurlijke parfum geuren, aura & kamer sprays, en een kleine selectie zorgvuldig geselecteerd aroma diffusers. De Aromatherapie producten die wij verkopen, gebruiken we uiteraard ook zelf. En we delen ze graag met jou.

AROMATHERAPIE WORKSHOPS In ontspannende en verdiepende workshops leer je de fijne kneepjes en goede technieken op het gebied van Aromatherapie en Natuurlijk Parfumeren. Kijk eens bij ons aanbod aan Aromatherapie Workshops.

BEHANDELINGEN & ONDERSTEUNING Bij Veritarôm werken wij met en voor onze cliënten vanuit een holistische en liefdevolle houding. Ons doel is om jouw gezondheid en welbevinden te ondersteunen, versterken en stimuleren. Jouw behandelaar is Vera Uit de Weerd, een ervaren Aromatherapeut en Reiki Master met een verpleegkundige achtergrond. Behandelvormen die zij jou biedt, zijn: Aromatherapie, Reiki, Mindful ademen, Coaching & Counseling, Meditatie en combinaties van deze.

Zit jij op dit moment niet lekker in je vel? Ervaar je stress of slaapproblemen? En heb je behoefte om je gezondheid op een natuurlijke en liefdevolle manier te ondersteunen en verbeteren? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende en gratis intake.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Veritarôm Aromatherapie uit de rubriek therapeut uit Den Haag is gevestigd aan de Zijdeweg 18 in Wassenaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46314353.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Veritarôm Aromatherapie zijn o.a. :