ViaRosa in Den Haag

ViaRosa: Grip op uw huishouden met professional organising en opruimcoaching.

Over ViaRosa

ViaRosa valt onder de rubriek coaching in Den Haag.

Het gezicht achter ViaRosa is Rosanne Gonçalves-Prins. Rosanne heeft een talent voor structureren en organiseren en deze zet zij graag in voor gezinnen zodat zij meer rust en overzicht krijgen.

Rosanne heeft, om zich verder te kunnen specialiseren, de opleiding tot Professional Organizer gevolgd. Deze heeft zij met succes behaald.

ViaRosa begeleidt gezinnen bij het ontwikkelen van een eigen structuur. Wilt u uw huis graag netjes hebben, uw administratie op orde of een betere balans tussen werk een privé krijgen? Dan kan Rosanne u daarbij helpen. U leert tijdens de sessies hoe u georganiseerd en gestructureerd kunt werken.

Wanneer u contact opneemt met ViaRosa, dan zal er eerst een kennismaking zijn en in dit persoonlijke gesprek zullen uw doelen besproken worden. Na dit gesprek zal Rosanne u een offerte toe sturen met inzichtelijke tarieven, zodat u weet waar u aan toe bent.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op met ViaRosa.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ViaRosa uit de rubriek coaching uit Den Haag is gevestigd aan de Johan van Hoornstraat 42 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24346660.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij ViaRosa zijn o.a. :

Nieuws van ViaRosa in Den Haag

Spullen optimaal opruimen: 8 tips

Spullen optimaal opruimen: 8 tips

Lente! Krijg jij dan ook de opruimkriebels? Hier geef ik je tips om te beginnen (en vol te houden).