Vijayayoga - meditatie en therapie in Den Haag

Privésessies en groepen.

Over Vijayayoga - meditatie en therapie

Vijayayoga - meditatie en therapie valt onder de rubriek yoga en meditatie in Den Haag.

Het gezicht achter Vijayayoga is Joëlle Bogaert. Joëlle heeft als missie om mensen te inspireren het pad naar binnen te gaan, de weg naar heel wording.

Ontspannen en vertragen in een goede en veilige omgeving is een mooie eerste stap in het proces naar heel wording. Daarom kunt u bij Joëlle terecht voor workshops, privésessies en groepslessen waarin u kunt ontspannen in een veilige omgeving.

Joëlle geeft, voor mensen die verder en dieper willen gaan, individuele lichaamsgerichte therapie sessies, één op één familieopstellingen, EMDR en ademsessies.

Hieronder ziet u een overzicht van alle aangeboden diensten, behandelingen en therapieën:

- Lichaamsgerichte psychotherapie.

- Innerlijk kind werk.

- EMDR therapie.

- Familieopstellingen.

- Yoga.

- Meditatie.

- Primal rebirth therapie.

U kunt bij Vijayayoga terecht met diverse thema's, zoals: Stress, spanning, eenzaamheid, boosheid, angst, onzekerheid, relatieproblemen, vastlopen in uw spirituele beoefening en problemen met uw kinderen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vijayayoga - meditatie en therapie uit de rubriek yoga en meditatie uit Den Haag is gevestigd aan de Prins Hendrikplein 1 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48837902.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Vijayayoga - meditatie en therapie zijn o.a. :