Virginia Vition Tolk/Vertaler Roemeens in Reuzel

Meer dan alleen vertalen, garantie voor kwaliteit!

Over Virginia Vition Tolk/Vertaler Roemeens

Virginia Vition Tolk/Vertaler Roemeens valt onder de rubriek vertaalbureau in Den Haag.

Mevrouw Virginia Vition is de drijvende kracht achter Virginia Vition Tolk/Vertaler Roemeens. In 2015 heb ik de HBO-studie Tolk in strafzaken bij SIGV afgerond en heb ik mijn bedrijf opgericht.

In 2017 heb ik bij de Universiteit van Amsterdam het certificaat Vertaalster Nederlands-Roemeens gehaald en vervolgens ben ik door de Arrondissementsrechtbank te ‘s-Hertogenbosch beëdigd als vertaalster Nederlands-Roemeens.

Als tolk en vertaalster Roemeens (“native speaker”) werk ik voor vele bedrijven, particulieren en overheidsdiensten in Noord Brabant maar ook in de rest van Nederland.

Een professionele Roemeense tolk is doorslaggevend voor een goed verloop van een gesprek. Tenslotte voelt een tolk de sfeer en het belang van het gesprek goed aan. Als (“native speaker”) Roemeens tolk en vertaalster werk ik voor vele bedrijven, particulieren en overheidsdiensten in Noord Brabant maar ook in de rest van Nederland.

Mijn Diensten die ik aanbiedt:

- Tolkdiensten, als beëdigd tolk ben ik onpartijdig en heb geheimhoudingsplicht. De onderwerpen van uw gesprekken zijn bij mij veilig. Ik beschik over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en ik ben gescreend door de politie (Betrouwbaarheid en Geschiktheid Onderzoek).

- Vertalingen, uw document vertalen is snel geregeld, tegen een aantrekkelijk tarief. Tevens verzorg ik beëdigde vertalingen. In het geval dat u een apostille nodig heeft en u de mogelijkheid niet heeft om naar de rechtbank te gaan, kan ik namens u gaan.

Bent u op zoek naar een professionele tolk of vertaalster, neemt u dan gerust contact met mij op.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-31979688.

Diensten en producten voor vertaalbureau

Trefwoorden die horen bij Virginia Vition Tolk/Vertaler Roemeens zijn o.a. :