Vrouwen Coaching in Leidschendam

Coaching voor vrouwen/moeders rondom zwangerschap, bevalling, miskraam, vroeg- en stilgeboorte, kinderwens en postpartum depressie.

Over Vrouwen Coaching

Vrouwen Coaching valt onder de rubriek coaching in Den Haag.

Welkom bij Vrouwen Coaching.

Als energetisch therapeut en coach begeleid ik vrouwen en moeders bij hun zwangerschap, bevalling, miskraam, vroeg- en stilgeboortes, kinderwens en postpartum depressie.

De hulpvragen van de vrouwen in mijn praktijk betreft veelal: - onverwerkte gevoelens en ervaringen. - emotionele onbalans. - onzekerheid. - fysieke langdurige klachten na de zwangerschap en of bevalling. - onverwerkt verdriet bij vroeggeboorte of stilgeboorte. - miskraam en abortus. - hoop en teleurstelling bij IOU of IVF trajecten.

Er zijn zoveel vrouwen die, in het proces waarin zij zich bevinden, zich alleen voelen staan. Deze vrouwen durven er niet (meer) over te praten uit een soort "misplaatste" schaamte. Herken je dit? Wat nu? Waar kun je dan terecht?

Als coach help ik je, als je het even niet meer ziet zitten. Je mag varen op mijn expertise. Ik laat je voelen en ervaren in de sessies dat je de kracht en energie weer uit jezelf kunt halen.

HET MOOISTE WAT JE KUNT WORDEN IS (WEER) JEZELF.

Maandelijks organiseer ik op de laatste zondagmiddag van de maand een vrouwencirkel in de studio in Leimuiden. Voor alle vrouwen die moeder zijn geworden en ervaringen met elkaar willen uitwisselen en delen. Elke keer blijkt dat daar behoefte aan is. Ook een fijne manier om andere vrouwen/moeders te ontmoeten. De bijeenkomst is van 14.00 - 16.00 uur.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vrouwen Coaching uit de rubriek coaching uit Den Haag is gevestigd aan de Westvlietweg 15 in Leidschendam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44564970.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Vrouwen Coaching zijn o.a. :