Wavemens in Den Haag

Wavemens: Therapie voor jouw groei

Over Wavemens

Wavemens valt onder de rubriek coaching uit Den Haag.

Mist u die vrijheid, ruimte, beweging, groei en vooruitgang die u altijd had maar nu totaal verdwenen is? Dan bent u bij Wavemens helemaal op het juiste adres.

Mijn therapie is er om de belemmeringen op uw levensweg te vinden, te verhelderen en natuurlijk om op te lossen. Zodat u zich weer vrij voelt en je reis weer kunt doorzetten.

Natuurlijk wilt u voordat u de therapie overweegt eerst kennis maken. U wilt weten wie ik ben en hoe ik nou precies te werk ga, daarom bied ik een vrijblijvende kennismakingsgesprek aan. Daarna bepaalt u of het goed aanvoelt en ik uw problemen goed zie en ze snap. Ook voelt u of de belangrijke klik er is en u zich op uw gemak voelt.

Ook geef ik workshops. Workshops hebben een toegevoegde waarde omdat u veel van anderen kunt leren. Dat geeft een ander inzicht dan wanneer u helemaal alleen met uzelf bezig bent.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk altijd contact met mij worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wavemens uit de rubriek coaching uit Den Haag is gevestigd aan de Wassenaarseweg 32 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51781668.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Wavemens zijn o.a. :