Zonnestudio Suntime in Den Haag

Bij Zonnestudio Suntime schijnt de zon het hele jaar door!

Over Zonnestudio Suntime

Zonnestudio Suntime valt onder de rubriek zonnebank uit Den Haag.

U wilt graag voordelig en verantwoord zonnen onder de nieuwste Ergoline zonnebanken met splinternieuwe lampen? Dan bent u bij Zonnestudio Suntime aan het juiste adres. Zonnestudio Suntime heeft altijd voor iedereen een passende zonnebank. Zowel voor de mensen met een gevoelige huid als voor de snelle bruiners. Zonnestudio Suntime is in het bezit van onder andere twee keer de Ergoline Prestige 1400 Intelligent Performance.

Voordelen van Zonnestudio Suntime:

Zonnestudio Suntime biedt vele voordelen aan. Hieronder ziet u een overzicht van deze voordelen: - Gratis parkeren, gratis koffie en thee, veilig en verantwoord zonnen, geavanceerd computersysteem voor huidtype analyse, nieuwe zonnebanken met de laatste bruiningstechnologie, professioneel en klantvriendelijk personeel, nieuwe sterke lampen voor optimaal bruiningsresultaat, streng hygiƫne protocol, hoogste kwaliteitsnormen, luxe en comfortabele ambiance en een vriendelijke prijs.

Op de website ziet u de diverse zonnebanken die Zonnestudio Suntime in het assortiment heeft en tevens treft u daar de prijzen voor een 20 minuten behandeling aan. Bekijkt u daarom de website eens. Heeft u een vraag aan Zonnestudio Suntime? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zonnestudio Suntime uit de rubriek zonnebank uit Den Haag is gevestigd aan de Reykjavikweg 1 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-7670038.

Diensten en producten voor zonnebank

Trefwoorden die horen bij Zonnestudio Suntime zijn o.a. :