Business Coach voor ondernemers

Als business coach help ik ondernemers bij het realiseren van hun doelen. Hier kan het soms gaan om jouw ontwikkeling als ondernemer, groei van jouw onderneming of jouw leiderschapsontwikkeling.

Business Coach voor ondernemers

Waarom coaching voor ondernemers? Als ondernemer sta je geen dag stil en ben je continu aan het nadenken over je volgende stap. Natuurlijk geweldig als dit loopt zoals je zou willen. Toch is dit niet altijd vanzelfsprekend en loop je soms als ondernemer vast. Als coach heb ik ruim ervaring in het coachen van ondernemers. Een aantal voorbeelden uit mijn praktijk:

Het lukt niet om mijn doelen te behalen. Ik wil mijn persoonlijk leiderschap vergroten, zodat ik koers weet te behouden. Ik wil mij met mijn corebusiness bezighouden, maar ben veel tijd kwijt aan randzaken. Ik wil vernieuwen, maar loop vast bij het uitwerken van min volgende stappen. Ik ben startende ondernemer en wil groeien, maar zie steeds beren op de weg waardoor het niet lukt. Ik kom structureel tijd tekort en mis balans tussen werk, gezin, gezondheid en sociale activiteiten. Ik vind het lastig om buiten mijn comfortzone te stappen. Ik wil mijn leiderschapskwaliteiten ontwikkelen. Ik heb personeel, maar loop tegen diverse problemen aan. Het was veel eenvoudiger toen ik ZZP-er was. Ik heb idee├źn over het starten van mijn eigen onderneming, maar weet niet waar te starten. Als ondernemer sta ik alleen en regelmatig heb ik behoefte aan een sparringspartner. Er zijn zoveel keuzes te maken, hoe weet ik dat ik de juiste neem? Herken jij dit en wil je de volgende stap zetten? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geplaatst op maandag 3 januari 2022.

Over MRK Coaching

Dit bericht is geschreven door MRK Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Den Haag. Trefwoorden van MRK Coaching uit Nootdorp : Business coach, ondernemerscoach, personal coaching, persoonlijke coaching, werkcoach, werkcoaching, loopbaan coaching, re-integratie coaching, outplacement coaching, coaching meer balans, coaching persoonlijke effectiviteit, teamcoaching, burn out coaching,.

Lees meer over MRK Coaching.