Een weekend Reiki verhalen

Zaterdag 18 t/m Zondag 19 november 2017

Een weekend Reiki verhalen

Een weekend waarin Reikimaster en verhalenverteller Marta Getty een ‘storytelling circle’ creëert waarin we niet alleen kunnen luisteren naar de verhalen die uit haar opmerkelijke geheugen stromen en Reiki gaan delen, maar waar ook ruimte zal zijn voor jouw Reikiverhaal.

Marta leeft Reiki sinds 1980, en heeft de beoefening gebracht naar Noord-Amerika, Europa en Australië. De authenticiteit van de verhalen die Marta als het ware ‘weeft’, geven je het gevoel dat je naast haar stond, er bij was. Het zal een intiem weekend zijn van verhalen vertellen en verhalen delen.

Marta: …... ‘naast het vertellen van mijn verhalen, wil ik dit weekend ook mijn ervaring delen over de waarde van het verhalen vertellen. Dit is zeker van belang voor Reikistudenten en Reikimasters. Er komen zoveel vragen tot ons, en soms hebben we zo weinig antwoorden. Ik deel graag met je wat het vertellen van jouw Reiki verhaal kan toevoegen aan jezelf en de wereld om je heen’.

Tijden: 10.00 - ± 18.00 uur Investering: € 250,--, breng je eigen lunch mee, dan zorgen wij voor de soep. Organisator: Rebecca Bredenhof , +31 (0)70 3677964 of +31 (0)6 1218 1950

Aanmelden: per email Reikicentrum.zijn@hetnet.nl http://www.reikicentrum-zijn.nl/

Geplaatst op vrijdag 3 november 2017.

Over Reikicentrum Zijn

Dit bericht is geschreven door Reikicentrum Zijn. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Den Haag. Trefwoorden van Reikicentrum Zijn uit Den Haag : reikimaster, reikicentrum, reiki cursus, spiritualiteit, spirituele ontwikkeling, reiki school, reiki, reiki praktijk, heling, reikicursus, reikibehandeling, coaching, verdieping.

Lees meer over Reikicentrum Zijn.