Foodbloggers gezocht

Ben jij een foodblogger? Houd je van koken met goede producten? Dan is Penelopi Olijfolie op zoek naar jou.

Foodbloggers gezocht

Voor Penelopi Olijfolie importeer ik de beste biologische olijfolie uit Zuid-Kreta. Ik ben op zoek naar foodbloggers die met mijn olijfolie een gerecht willen maken en dit willen delen op hun blog.

Ik heb 2 soorten olijfolie: koroneiko en tsounato.

De Koroneiko olijfolie heeft een grasgroene kleur, ruikt heerlijk en de smaak is vol, fruitig en kruidig. Een heerlijke olijfolie met pit, de nasmaak is een beetje pikant. Deze olijfolie heeft als bijnaam ‘de koning der olijven’.

De Tsounato olijfolie heeft een donkergroene kleur en ruikt verrukkelijk. De smaak is vol, zacht, mild en romig. Voor kenners is de tsounato een ‘exclusieve’ olijfolie.

Heb je interesse en wil je met mijn heerlijke olijfolie een gerecht maken en dit plaatsen op je blog? Stuur dan een e-mail naar info@penelopiolijfolie.nl en geef aan met welke olijfolie je wilt gaan koken. Je ontvangt dan een fles van 250 ml.

Een paar keer per jaar ga ik naar Zuid-Kreta en verblijf dan midden tussen de olijfbomen in Preveli Hills. De plek waar ik mijn heerlijke olijfolie en natuurhoning inkoop van boeren die met veel liefde werken voor het land en respect hebben voor de natuur. Geen massa productie maar kleinschalig en ik help de boeren door een eerlijke prijs te betalen voor hun product.

Kijk voor meer informatie op www.penelopiolijfolie.nl.

Geplaatst op dinsdag 7 november 2017.

Over Penelopi Olijfolie

Dit bericht is geschreven door Penelopi Olijfolie. Het bedrijf valt onder delicatessen uit Den Haag. Trefwoorden van Penelopi Olijfolie uit Den Haag : olijfolie, biologische olijfolie, natuurhoning, recepten met olijfolie, verkoop lokale producenten, delicatessen winkel, streek producten, online kruiden bestellen.

Lees meer over Penelopi Olijfolie.