IN UTERO, film

Zondagmiddag 28 januari 2018

IN UTERO, film

De ontwikkeling van het vermogen om lief te hebben begint in de baarmoeder, in de relatie tussen de moeder en haar kind en in de wisselwerking met hun omgeving. In de baarmoeder beleeft de foetus dezelfde emoties als de moeder, het beleeft het geluk en de problemen van de ouders mee. Welk effect hebben deze ervaringen op je latere leven? Hoe beïnvloedt ons verleden onze toekomst?

Wij nodigen je uit om met ons naar deze documentaire te kijken. Het is ook een uitnodiging om bewustwording te creëren over de invloed van ervaringen in de baarmoeder op de gezondheid van de mens en de maatschappij. Na de film is er ruimte om samen onze indrukken van de film te delen.

Locatie Reikicentrum Zijn Datum Zondagmiddag 28 januari 2018 Tijd 14.00 - ± 17.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur Toegangsprijs € 12,50 (incl. inleiding, nabespreking en koffie/thee/koekjes) Contante betaling, neem aub het bedrag gepast mee. Aanmelden Alexandra de Savornin Lohman, 06 - 3846 1549 of info@heliandra.nl

Geplaatst op donderdag 23 november 2017.

Over Reikicentrum Zijn

Dit bericht is geschreven door Reikicentrum Zijn. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Den Haag. Trefwoorden van Reikicentrum Zijn uit Den Haag : reikimaster, reikicentrum, reiki cursus, spiritualiteit, spirituele ontwikkeling, reiki school, reiki, reiki praktijk, heling, reikicursus, reikibehandeling, coaching, verdieping.

Lees meer over Reikicentrum Zijn.