Met plezier en vertrouwen naar de Brugklas

Heeft jouw kind zin in de brugklas, maar ziet ze er tegelijkertijd ook flink tegenop. Voelt je kind zich snel onzeker en twijfel je of ze wel voldoende weerbaar is? Meld je kind dan nu aan voor de Happy Kids Brugklastraining.

Met plezier en vertrouwen naar de Brugklas

Het is alweer een hele tijd geleden, maar ik weet het nog goed. Naar de brugklas! Wat vond ik dat spannend, weg van de vertrouwde school en mijn vaste groepje vriendinnen. Alles nieuw: gebouw, klasgenoten, leerkrachten, lessen, huiswerk. En dan zaten de brugklassers nog wel in een dependance, dus niet ineens in dat grote gebouw met al die grotere leerlingen. Wat een moeite en energie heeft het gekost om te wennen en mijn plekje te vinden. Als ik er aan terugdenk heb ik alsnog te doen met mijn moeder. Elke avond huilbuien voor het slapen gaan en dat een paar maanden lang. Die tranen waren nodig om alle spanning en prikkels van de dag kwijt te raken. Dat weet ik nu. Wat had het fijn geweest als ik toen iets meer had begrepen van wat er aan de hand was. Nu weet ik dat het veel te maken had met mijn hoogsensitiviteit, maar in die tijd was dat nog niet bekend. Ik begreep niet waarom anderen na 2 weken helemaal gewend leken en ik zo lang nodig had.

Is jouw kind ook gevoelig voor verandering? Voelt ze zich snel onzeker of maakt ze zich zorgen of ze wel nieuwe vrienden kan maken op de middelbare school? Loopt de spanning nu al op? Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat ik voor je zoon/dochter kan betekenen om de overstap naar de brugklas makkelijker te maken. In mei en juni start ik weer met de individuele brugklastraining. Inschrijven kan nu.

Geplaatst op dinsdag 10 mei 2022.

Over Happy Kids Trainingen

Dit bericht is geschreven door Happy Kids Trainingen. Het bedrijf valt onder coaching uit Den Haag. Trefwoorden van Happy Kids Trainingen uit Den Haag : Het vergroten van het zelfvertrouwen, angst oplossen, begeleiding bij hoogsensitiviteit, leren hoe te leren, kindercoaching, kinder weerbaarheidstrainingen, weerbaarheidstrainingen, coaching voor kinderen.

Lees meer over Happy Kids Trainingen.