Penelopi zoekt nieuwe klanten

Voor Penelopi Olijfolie importeer ik de beste biologische olijfolie uit Zuid-Kreta voor mensen die van lekker eten en goede kwaliteit houden.

Penelopi zoekt nieuwe klanten

Ik wil mijn afzetmarkt vergroten en ben op zoek naar delicatesse winkels, restaurants, koks en iedereen die van goede olijfolie houdt en mijn olijfolie wil gebruiken en/of verkopen. Help jij mij hierbij?

Voor Penelopi verkoop 2 soorten olijfolie:

1: Koroneiko:

Deze olijfolie heeft een grasgroene kleur, ruikt heerlijk en de smaak is vol, fruitig en kruidig. Een heerlijke olijfolie met pit, de nasmaak is een beetje pikant. De olie is lekker bij grillgerechten, maar past ook perfect bij vis, schaal- en schelpdieren of een salade, aardappelen uit de oven, een omelet of gewoon met een stuk brood. Deze olijfolie heeft als bijnaam ‘de koning der olijven’ met een zuurgraad van 0,2%.

2: Tsounato:

Deze olijfolie heeft een donkergroene kleur en ruikt verrukkelijk. De smaak is vol, zacht, mild en romig. De olie is perfect voor salades, gegrilde groenten en pasta’s of met een lekker vers gebakken brood. Voor kenners is de tsounato een ‘exclusieve’ olijfolie met een zuurgraad van 0,1%.

Heb je interesse en wil je mijn heerlijke olijfolie (ver)kopen? Stuur dan een e-mail naar info@penelopiolijfolie.nl en dan maken we een afspraak. Uiteraard kun je dan ook de olijfolie proeven.

Een paar keer per jaar ga ik naar Zuid-Kreta en verblijf dan midden tussen de olijfbomen in Preveli Hills. De plek waar ik mijn heerlijke olijfolie en natuurhoning inkoop van boeren die met veel liefde werken voor het land en respect hebben voor de natuur. Geen massa productie maar kleinschalig.

Kijk voor meer informatie op de website.

Geplaatst op woensdag 1 november 2017.

Over Penelopi Olijfolie

Dit bericht is geschreven door Penelopi Olijfolie. Het bedrijf valt onder delicatessen uit Den Haag. Trefwoorden van Penelopi Olijfolie uit Den Haag : olijfolie, biologische olijfolie, natuurhoning, recepten met olijfolie, verkoop lokale producenten, delicatessen winkel, streek producten, online kruiden bestellen.

Lees meer over Penelopi Olijfolie.