PSYCH-K: ALS JE ECHT WILT LOSLATEN

laat angsten, stress, blokkades, trauma's en belemmerende overtuigingen los en stap terug in je oerkracht.

PSYCH-K:  ALS JE ECHT WILT LOSLATEN

“PSYCH-K is een krachtige methode waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades, die je als belemmerend of ongewenst ervaart, om kunt zetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.”

– Rob Williams, PSYCH-K grondlegger –

PSYCH-K is een spiritueel proces met psychologische voordelen. Wij zijn spirituele wezens die een menselijke ervaring komen opdoen. Als wij onze belemmerende overtuigingen (EGO) kunnen omzetten in ondersteunende, vinden we vrede in onszelf, en daardoor in de ander en de wereld.

We worden geboren met overtuigingen in ons DNA die niet van ons zijn en opgevoed met overtuigingen die ons belemmeren. Geef je brein een reset en herpak je oerkracht. Vind vrede in jezelf.

"Onze gedachten creëren onze werkelijkheid." - Bruce Lipton

Maar daarvoor is loslaten nodig. Loslaten van de huidige systemen, van de prestatiecultuur, concurrentie en financiële drijfveren. Loskomen van ons beperkende denken, onze angsten, belemmerende overtuigingen en blokkades. Kortom: het overwinnen van ons ego. En de gemakkelijkste weg is via het onderbewuste.

HOE WERKT PSYCH-K PSYCH-K gebruikt spiertesten om te communiceren met de onderbewuste geest. Het gaat uit van het principe dat er elektriciteit is tussen brein en spieren. Dat is merkbaar in spierkracht: als iets “waar”, “prettig” of “ja” is, dan is er veel elektriciteit tussen brein en spier en is de test sterk. In het geval van “onwaar”, onprettig” of “nee” is er weinig elektriciteit en is de test zwak. Overigens gaat dit testen op een zachte manier en kost het weinig kracht.

Het is een unieke methode, waarin het werken met het onderbewuste en overtuigingen de belangrijkste elementen vormen. Door middel van balansen en hele-brein houdingen herprogrammeer jij je onderbewuste.

Coaching met PSYCH-K Psychische klachten zijn een teken dat er ergens iets niet goed gaat in je lijf. Het is een uitnodiging om tot bezinning of actie te komen. Ik ga samen met jou op zoek naar overtuigingen die je klachten doen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Voor welke psychische klachten helpt het: Vaak moe, lusteloos of passief Overdreven piekeren of somberheid Slaapproblemen of veel onrust Angst, Hoofdpijn, verslaving Prikkelbaarheid, concentratieproblemen Het leven voelt leeg en zinloos, nergens meer zin in hebben, etc. Kosten Een behandeling, waarbij we eerst samen onderzoeken waar jouw blokkades en belemmeringen zitten en vervolgens je onderbewuste herprogrammeren duurt tussen de 45 en 90 minuten. Dit hangt mede af van de aard van de hulpvraag. Soms is het zelfs mogelijke meerdere hulpvragen in één sessie te behandelen. Je betaalt 99 euro per uur.

Geplaatst op donderdag 27 mei 2021.

Over Maike van der Zwart

Dit bericht is geschreven door Maike van der Zwart. Het bedrijf valt onder coaching uit Den Haag. Trefwoorden van Maike van der Zwart uit Den Haag : quantumspreker, energiemanager, personal coach, personal coaching, kindercoach, coaching voor kinderen, jongerencoach, coaching voor jongeren, boek quantumkind, online groepscoaching volwassenen, online groepscoaching kinderen,.

Lees meer over Maike van der Zwart.