Re-thinking Healthcare: Het potentieel van Reiki in de gezondheidszorg

Donderdag 18 april 2019 09.30 – 18.00 uur

Re-thinking Healthcare: Het potentieel van Reiki in de gezondheidszorg

Het systeem van gezondheidszorg zoals is het is lijkt niet langer houdbaar en vraagt om een transformatie. Reiki zou een transformatieve impuls kunnen zijn. Maar hoe doen we dat? Het is om te beginnen nodig om te accepteren dat we deel zijn van het systeem en daarmee deel van het probleem. Van daaruit willen we kijken naar onze eigen blinde vlekken en naar patronen in dit systeem die we misschien hebben overgenomen wanneer we in dit veld aan het werk zijn. Daarnaast is het volledig potentieel van Reiki in de gezondheidszorg mogelijk veel groter dan waar we ons nu van bewust zijn. In de essentie van Reiki ligt het potentieel besloten maar potentieel kan alleen tot uitdrukking komen wanneer we kiezen wat we willen dienen en door daadwerkelijk bij te dragen.

We werken naar aanleiding van vragen, intenties en verlangen van de aanwezigen. We doen oefeningen met elkaar om inzicht te krijgen in onze blinde vlekken en om ons bewustzijn ten aanzien van het potentieel van Reiki in de gezondheidszorg te vergroten. Hierbij werken we vanuit het persoonlijke naar het grotere geheel en hopen daarmee in onszelf en de Reikigemeenschap ruimte te maken voor het potentieel van Reiki. Investering: € 100,00 incl. koffie, thee en soep, zelf lunch meenemen Locatie: Reikicentrum Zijn, Johannes Camphuysstraat 150-152, 2593 CT Den Haag Aanmelden en info bij: Rebecca Bredenhof, reikicentrum.zijn@hetnet.nl of 06 1218 1950 Aanmeldtermijn: vóór 1 april

Geplaatst op vrijdag 1 februari 2019.

Over Reikicentrum Zijn

Dit bericht is geschreven door Reikicentrum Zijn. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Den Haag. Trefwoorden van Reikicentrum Zijn uit Den Haag : reikimaster, reikicentrum, reiki cursus, spiritualiteit, spirituele ontwikkeling, reiki school, reiki, reiki praktijk, heling, reikicursus, reikibehandeling, coaching, verdieping.

Lees meer over Reikicentrum Zijn.