Transformeer onnodig lijden naar kracht

Workshops en trainingen gepland in juli en augustus!

Transformeer onnodig lijden naar kracht

Ik focus me op bewustwording en spiritualiteit. Het is zo mooi om te voelen dat dit los staat van religie. In mijn zoektocht heb ik het geluk gevonden om diepe innerlijke processen aan te gaan en mezelf steeds meer te helen. Met mijn aanbod wil ik jou helpen om deze energetische processen op te bouwen: van rustig thuis komen in je eigen lichaam tot aan het ontdekken van de power die in jou schuilt. Leer jouw innerlijke power aan te boren en stap in jouw volle potentie!

In 2019 ben ik in aanraking gekomen met de Mahatma energie. Dit is een transformerende energie waarmee ik uit mijn burnout kon ontsnappen door zware energie en gedachten te transformeren. Dit is zo lifechanging dat ik me hier verder in heb ontwikkeld tot Mahatma Coach en Trainer.

Om jouw bewustwordingsproces kracht bij te zetten, organiseer ik diverse workshops, retraites en trainingen waardoor het ook voor jou mogelijk wordt om deze krachtige energie in te zetten voor jouw transformatieproces .

Het is veelzijdig en ons geboorterecht om onze powers terug te claimen en onze frequenties te verhogen. Puzzelstukjes vallen samen. Ik zie jullie graag!

Kijk op www.diyavision.nl voor meer informatie.

Geplaatst op vrijdag 16 juli 2021.

Over Diyavision Action By Choice

Dit bericht is geschreven door Diyavision Action By Choice. Het bedrijf valt onder coaching uit Den Haag. Trefwoorden van Diyavision Action By Choice uit Den Haag : 1-op-1 coaching, innerlijke power ontdekken, bewustwording van jezelf, energetische processen, tot jezelf komen, spirituele kracht, spirituele coach, ware potentie ontdekken.

Lees meer over Diyavision Action By Choice.