Verlies direct tussen de 4 -28 cm. Kom het proberen!

De zomer is eindelijk begonnen!

Verlies direct tussen de 4 -28 cm. Kom het proberen!

Zwembroeken, badpakken en bikini’s zijn weer uit de kast gehaald, maar zou het niet fantastisch zijn als je straks met opgeheven hoofd en een prachtlijf het strand op kunt? Alles mag nog net even wat strakker en de huid nog net wat mooier. Maar hoe krijg je dat, zonder al te veel inspanning voor elkaar?

Easyslim.nu biedt dé oplossing! Easyslim.nu is een afslankstudio waar je onder persoonlijke begeleiding en met hulp van een zeer geavanceerd apparaat plaatselijk afslankt en spieren opbouwt. In 2016 hebben wij al veel vrouwen en mannen geholpen hun doel te bereiken. Laat 2017 het jaar zijn dat ook jij slanker de zomer doorgaat!

De belofte van Easyslim.nu liegt er niet om:

Als er na de proefbehandeling niet minimaal 4 centimeter af is betaal je niets! Wil je ook ervaren hoe het is om met Easyslim.nu af te slanken? Maak dan nu een afspraak voor een proefbehandeling en intake.

Je betaalt tijdelijk € 39,00 (normaal € 59,00). Bel, mail of app ons nu voor een afspraak en laat ons helpen je doel te bereiken! Online een afspraak inboeken? Kijk op www.easyslim.nu.

Afslanken is vaak zo moeilijk omdat je je levensstijl aan moet passen. Anders eten en meer bewegen is niet iets wat vanzelf gaat en vooral als je het druk hebt, dreig je in je oude gedrag terug te vallen.

Afslanken bij Easyslim.nu is echter helemaal niet moeilijk. Door middel van ultrasound gaat het vet uit de vetcel en wordt via het lymfestelsel afgevoerd. Daarnaast worden ook je spieren, door middel van elektrostimulatie, nog eens maximaal getraind. Het apparaat doet dus het werk voor je terwijl jij relaxed op een bank ligt.

Voordelen:

? direct verlies van centimeters

? vet definitief weg

? vermindering/verwijdering cellulite

? overmatig vocht wordt uit het lichaam verwijderd

? versterking huid en bindweefsel

? spieropbouw

? geheel pijnloos

? totaal veilig

Geplaatst op donderdag 3 mei 2018.

Over Easyslim.nu

Dit bericht is geschreven door Easyslim.nu. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Den Haag. Trefwoorden van Easyslim.nu uit Den Haag : afvalcoaching, afvalcoach, plaatselijk afvallen, afslankstudio, afslank studio, afslank behandeling, afslank advies, afslank adviseur,.

Lees meer over Easyslim.nu.