Wat is jouw gezondheid jou waard?

Een goede gezondheid is onbetaalbaar.

Wat is jouw gezondheid jou waard?

Wil jij verlost worden van pijn die jaren lang duurt en slapeloze nachten bezorgd.? Ben je het niet eens met de arts die jou vertelt dat je met pijn maar moet leren leven? Wil je af van de medicijnen, wat schadelijk is voor jouw immuunsysteem?

Heb je alles al geprobeerd, maar niets heeft geholpen?

Laat je APK keuren door Krishna Gopal van KTEC in Capelle aan den IJssel. Tijdens deze APK van het lichaam loopt hij alle gewrichten en spieren af en zoekt naar blokkades en spanningen in je lichaam, die de pijnklachten veroorzaken. De meeste klachten kunnen dan meteen aangepakt worden. Door zijn APK wilt hij ervoor zorgen dat mensen zonder pijn verder kunnen leven. Hij wilt ze afhelpen van de medicijnen.

Mensen komen met pijnklachten bij Krishna Gopal en gaan zonder pijnen weer weg.

Hij heeft mensen met pijnklachten na 1 behandeling ervan af geholpen. Mensen die jaren last hadden van rugpijn vermoedelijk een hernia waar ze aan geopereerd moesten worden. Mensen met pijn aan de enkel, onrustige been, krampen, niet meer rechtop kunnen staan, de armen niet meer kunnen tillen, schouder niet meer kunnen bewegen, benen zwaar aanvoelen en etc..

Wat doet Krishna Gopal dan wat wel helpt?

Het is geen fysiotherapie zoals je dat gewend bent, geen massage zoals je dat gewend bent, maar een behandeling.

Dit is een combinatie van Chiropractie, Manueel, Osteopathie, Shiatsu, ontspanningsmassage, sportmassage en Yoga oefeningen.

Afhankelijk van de klacht(en) kan hij door toepassing van het biomechanisch proces van het menselijk lichaam tot de bron van de oorzaak komen. Hij past datgene toe, wat nodig is om de oorzaak weg te nemen en ervoor te zorgen dat het niet meer terug komt.

Email; kurodaiya.nl@gmail.com of bel 0655801701

Geplaatst op dinsdag 22 juni 2021.

Over KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult)

Dit bericht is geschreven door KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult). Het bedrijf valt onder sportvereniging uit Den Haag. Trefwoorden van KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult) uit Capelle aan den IJssel : zelfverdediging, cursus zelfverdediging, kurodaiya, yoga, indian clubtraining, boksen, angst overwinnen, budo leraar, judo, .

Lees meer over KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult).