Workshop Hoogsensitieve kinderen en zelfvertrouwen

Online workshop met informatie en praktische handvatten voor ouders van onzekere en gevoelige kinderen.

Workshop Hoogsensitieve kinderen en zelfvertrouwen

Wist je dat de helft van de hoogsensitieve kinderen last heeft van een laag zelfbeeld en/of weinig zelfvertrouwen?

Een meisje van 12 komt bij mij voor een intakegesprek. Ze vertelt dat ze wel wat meer zelfvertrouwen kan gebruiken. Na mijn vraag waar ze dat aan merkt, vertelt ze over de kennismakingsmiddag van de brugklas. Er komen 2 meisjes bij haar in de klas, die ze al een heel klein beetje kent. Van te voren vragen om samen te fietsen durfde zij niet. Eénmaal op school lukte het ook niet om op deze meisjes af te stappen. En dat terwijl ze het echt leuk vindt om nieuwe vriendinnen te gaan maken. Op de basisschool heeft ze een leuk groepje vriendinnen. Maar als ze wat met elkaar gaan afspreken, durft ze haar mening niet te geven. “maakt mij niets uit”, zegt ze dan. Dat voelt lekker veilig, niemand die boos op haar kan worden omdat ze iets niet wil. Thuis is het anders. Daar laat ze duidelijk merken wat ze wel/niet wil. Zo knap van dit meisjes dat ze de stap durft te zetten om naar mij toe te komen en samen te gaan werken aan meer zelfvertrouwen. Volgende week de eerste sessie!

Merk je dat jouw zoon/dochter - Het graag allemaal goed wil doen? - In bed vaak nog een tijd ligt na te denken? - Het moeilijk vindt om voor zichzelf op te komen? - Snel moe en prikkelbaar is? - Regelmatig klaagt over hoofdpijn en buikpijn? - Nieuwe of onverwachte situaties lastig vindtt? Het kan een aanwijzing zijn dat jouw kind hoogsensitief is.

Op 8 juli a.s. geef ik een online workshop speciaal voor ouders van onzekere en gevoelige kinderen.

Wil je graag meer weten over hoogsensitiviteit en zelfvertrouwen bij kinderen? En ben je op zoek naar handvatten om hier als ouder beter mee te kunnen omgaan? Meld je dan aan via www.happykidstrainingen.nl/workshops of contact@happykidstrainingen.nl

Geplaatst op donderdag 1 juli 2021.

Over Happy Kids Trainingen

Dit bericht is geschreven door Happy Kids Trainingen. Het bedrijf valt onder coaching uit Den Haag. Trefwoorden van Happy Kids Trainingen uit Den Haag : Het vergroten van het zelfvertrouwen, angst oplossen, begeleiding bij hoogsensitiviteit, leren hoe te leren, kindercoaching, kinder weerbaarheidstrainingen, weerbaarheidstrainingen, coaching voor kinderen.

Lees meer over Happy Kids Trainingen.