SOLUTIONQUEST Mediation in Den Haag

Praktijk voor Conflictbemiddeling en Conflictcoaching

Over SOLUTIONQUEST Mediation

SOLUTIONQUEST Mediation valt onder de rubriek mediation in Den Haag.

Mevr. Rohany Amat is de drijvende kracht achter SOLUTIONQUEST Mediation. In mijn praktijk ben je welkom voor begeleiding bij conflicten. Ik sta je graag bij. Je mag rekenen op een wijze, warme en veilige omgeving, waarin je jezelf mag zijn.

De diensten bij SOLUTIONQUEST Mediation zijn:

- Familie mediation, tijdens de mediation sessies werken jullie aan de familierelatie, met als doel dat jullie ook in de toekomst samen door een deur kunnen.

- Zakelijke mediation, door middel van mediation wordt de onderlinge communicatie weer op gang gebracht en kunnen de deelnemers werken aan een toekomstbestendige oplossing.

- Interculturele mediation, door middel van mediation brengen wij de verschillen van inzichten en uitgangspunten in beeld. Ook brengen wij de belangen en standpunten van de deelnemers in kaart. Samen gaan jullie dan kijken wat voor jullie de beste oplossing is en waar alle deelnemers zich in kunnen vinden.

Ik help je graag bij een oplossing voor jouw conflict. Hulp nodig met een conflict? Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

SOLUTIONQUEST Mediation uit de rubriek mediation uit Den Haag is gevestigd aan de Namensestraat 51 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27852440.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij SOLUTIONQUEST Mediation zijn o.a. :