CaptainVR in Den Haag

Mensen kapitein maken van hun eigen leven

Over CaptainVR

CaptainVR valt onder de rubriek coaching in Den Haag.

De missie van CaptainVR is om XR- en digitale ervaringen te ontwikkelen om mensen in hun kracht te zetten, zodat ze kunnen oefenen, leren en ontwikkelen in een veilige, leuke en interactieve omgeving.

Door ervaringen te ontwikkelen waarin mensen geconfronteerd worden met hun angst of belemmerende patroon of door mensen te confronteren met hun doelen en dromen, krijgen mensen de mogelijkheid om aan het roer te staan van hun eigen leven.

CaptainVR is zich steeds meer gaan richten op VR-coaching & persoonlijke ontwikkeling voor organisaties & ondernemingen. CaptainVR ontwikkelt ervaringen en biedt bewezen methoden voor stressmanagement, gezondheid, vitaliteit en welzijn om een aangename werksfeer te creëren met gezonde, gelukkige, passievolle en productieve mensen/medewerkers.

Daarnaast leidt CaptainVR mensen en organisaties op om met deze technologie te werken, zodat een ”butterfly effect” veroorzaakt wordt en we daardoor zoveel mogelijk mensen kunnen helpen weer kapitein te worden van hun eigen leven. Een positief en leuk leven naar een aankomst haven die goed voelt.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

CaptainVR uit de rubriek coaching uit Den Haag is gevestigd aan de Prinses Margrietplantsoen 33 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18137271.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij CaptainVR zijn o.a. :